Nézzük meg együtt, mi az ami most szerepel az önéletrajzodban, milyen adatokat tartalmaz, és hol helyezted el őket – majd az általad megpályázni kívánt pozícióhoz alakítjuk. Én annak a híve vagyok, hogy az általam átadott ismereteket később önállóan is tudd alkalmazni. Ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen. Itt te vagy a lényeg, és az hogy őszintén elmondd miben állnak az erősségeid! Te vagy az origó, itt minden rólad fog szólni.

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

Ha egyet értesz a fent leírtakkal, valamint úgy érzed hogy tudnál kapcsolódni az emberközpontú szemlélethez, tölts ki kérlek az űrlapot, írd le a megoldandó feladatot olyan részletesen amennyire időd és kedved enged, valamint amennyit szívesen megosztanál!

Első lépésben ezt egy 30-60 perces konzultáció követ, amihez egy zoom linket fogok neked küldeni és a megadott időpontban egy virtuális térben fogunk találkozni, ha bemutatkozunk egymásnak és eldöntöd, hogy szeretnél velem a későbbiek együtt dolgozni vagy sem. A szimpátia elengedhetetlen.

Konzultáció ára: 8 000 Ft / 30 perc

Megállapodás menete

  1. ha megbeszéltük, hogy mennyi időre van szükséged – pl. 30 percet vennél igénybe
  2. megegyezünk abban is, hogy melyik nap lenne mindkettőnk számára megfelelő
  3. kötünk egy megállapodást – mely tartalmazza a szolgáltatás tartalmát, a lemondás szabályait
  4. ezután kiállítok részedre egy számlát ami jelen helyzetben 5.000.- Ft-ról fog szólni, ezt a konzultáció előtt, 1 órával a számlán feltüntetett bankszámlaszámra kélek utald el.

A konzultációra az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.


    *A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi irányelve valamint az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.