Most indulsz az életben, de nem tudod hová tartasz merre menj, vagy pályát módosítanál, de nincs ötleted merre indulj - nézzük meg együtt melyek azok a készségek, képességek amelyek az erősségeid, mi az amivel szíved szerint foglalkoznál, ne aggódj nem kell 20 évesen eldöntened azt hogy az elkövetkezendő 60 évben mit szeretnél csinálni a Life Long Learning lehetőséget nyújt arra, hogy ha váltani akarsz és teszel is érte  nincsen lehetetlen – Én támogatni foglak mindenben. – „ Válassz olyan foglalkozást, amit szeretsz és soha többé nem kell dolgoznod” - Confucius.

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

Ha egyet értesz a fent leírtakkal, valamint úgy érzed hogy tudnál kapcsolódni az emberközpontú szemlélethez, tölts ki kérlek az űrlapot, írd le a megoldandó feladatot olyan részletesen amennyire időd és kedved enged, valamint amennyit szívesen megosztanál!

Első lépésben ezt egy 30-60 perces konzultáció követ, amihez egy zoom linket fogok neked küldeni és a megadott időpontban egy virtuális térben fogunk találkozni, a bemutatkozást követően közösen hozzunk abban döntést, hogy szeretnénk a későbbiek együtt dolgozni vagy sem. Természetesen nagyon fontos az, hogy a gyermeked is részt vegyen ezen a beszélgetésen, hiszen az ő szimpátiája elengedhetetlen.

Konzultáció ára: 9.000 Ft / 30 perc

 

Konzultáció ára: 9 000 Ft / 30 perc

Megállapodás menete

  1. ha megbeszéltük, hogy mennyi időre van szükséged – pl. 30 percet vennél igénybe
  2. megegyezünk abban is, hogy melyik nap lenne mindkettőnk számára megfelelő
  3. kötünk egy megállapodást – mely tartalmazza a szolgáltatás tartalmát, a lemondás szabályait
  4. ezután kiállítok részedre egy számlát ami jelen helyzetben 5.000.- Ft-ról fog szólni, ezt a konzultáció előtt, 1 órával a számlán feltüntetett bankszámlaszámra kélek utald el.

A konzultációra az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.


    *A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi irányelve valamint az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.