Ha úgy érzed v.mi nem működik megfelelően az ügyviteledben, ha nem értesz bizonyos dolgokat, mi az a teljesítésigazolás, hogyan kell a számlákat kiállítani, mit takar a teljesítés, mi fán terem a NAV, hogyan kell rendszerben működtetni egy vállalkozás ügyvitelét?

Nézzük meg együtt, működő és kézzel fogható megoldásokat fogsz kapni, amiket később önállóan is fogsz tudni működtetni.

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

Ha egyet értesz a fent leírtakkal, valamint úgy érzed hogy tudnál kapcsolódni az emberközpontú szemlélethez, tölts ki kérlek az űrlapot, írd le a megoldandó feladatot olyan részletesen amennyire időd és kedved enged, valamint amennyit szívesen megosztanál!

Első lépésben ezt egy 30-60 perces konzultáció követ, amihez egy zoom linket fogok neked küldeni és a megadott időpontban egy virtuális térben fogunk találkozni, ha bemutatkozunk egymásnak és eldöntöd, hogy szeretnél velem a későbbiek együtt dolgozni vagy sem. A szimpátia elengedhetetlen.

Konzultáció ára: 10 000 Ft / 30 perc

Megállapodás menete

  1. ha megbeszéltük, hogy mennyi időre van szükséged – pl. 30 percet vennél igénybe
  2. megegyezünk abban is, hogy melyik nap lenne mindkettőnk számára megfelelő
  3. kötünk egy megállapodást – mely tartalmazza a szolgáltatás tartalmát, a lemondás szabályait
  4. ezután kiállítok részedre egy számlát ami jelen helyzetben 5.000.- Ft-ról fog szólni, ezt a konzultáció előtt, 1 órával a számlán feltüntetett bankszámlaszámra kélek utald el.

A konzultációra az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.


    *A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi irányelve valamint az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.